Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Головою громадської ради при ДФС обрано Дмитра Олексієнко

Середа, 05 листопада 2014 11:31

Також прийнято Положення про Громадську раду при ДФС

4 листопада, Громадська рада при Державній фіскальній службі України визначила свого керівника. За результатами рейтингового голосування головою цього консультативно-дорадчого органу став Дмитро Олексієнко, виконавчий директор Громадської спілки «Ліга аудиторів України». Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Заступниками голови Громадської ради обрано Юлію Дроговоз – віце-президента УСПП, голову комісії УСПП з питань економічної політики, та Олега Платонова – президента «Асоціації транспортно-експедиторських та логістичних організацій України «Укрзовніштранс»». Секретарем Громадської ради обрано директора Інформаційно-комунікаційного департаменту ДФС України Віктора Косарчука.

Під час засідання також було розглянуто і прийнято Положення про Громадську раду при ДФС України, відповідно до якої у структурі Громадської ради діятимуть Правління та комітети. До Правління входитимуть голова Громадської ради, його заступники, секретар, голови комітетів та їх заступники, а також делеговані комітетами члени. Правління вирішуватиме стратегічні, поточні та невідкладні питання, організовуватиме та координуватиме роботу Громадської ради між засіданнями.

Крім того, відповідно до напрямів роботи члени Громадської ради працюватимуть у трьох комітетах – податкової політики, митної політики та комітеті з питань запобігання та протидії корупції, контрабанді та з питань діяльності органів фінансових розслідувань та податкової міліції.

Також у рамках діяльності Громадської ради впроваджується інститут експертів, який дозволяє залучати до її роботи представників бізнесу та громадськості, які бажають долучитися до розробки та удосконалення податкового та митного законодавства.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%