Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

МВФ закликав донорів збільшити допомогу Україні

П'ятниця, 12 грудня 2014 09:21

ЄБРР також планує збільшити допомогу Україні

Міжнародний валютний фонд (МВФ) закликав міжнародну спільноту надати додаткову фінансову підтримку Україні, яка потребує її негайно. «Це справді важливо, щоб донорська спільнота активізувалась та надала фінансування Україні», - заявив речник МВФ Вільям Мюррей. Він також повідомив, що перший заступник директора-розпорядника організації Девід Ліптон імовірно відвідає Київ у найближчі вихідні, передає Deutsche Welle.

Після повалення режиму Віктора Януковича в лютому, МВФ сформував глобальний пакет порятунку української економіки в розмірі $27 мільярдів. Утім, через збройний конфлікт на Донбасі виділених в його рамках коштів виявилося недостатньо. Раніше у четвер прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що країна потребує додаткових $15 мільярдів, щоб уникнути дефолту.

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) також планує збільшити допомогу Україні. «Я думаю, існує консенсус між усіма сторонами, що вони проявлять ініціативу, за тієї умови, звісно, що український уряд продемонструє ефективність», - заявив директор ЄБРР з програм для України Севкі Акунер. Він повідомив, що його організація готова надати Україні додатково один мільярд євро (1,24 мільярди доларів США). Утім, це станеться лише тоді, коли будуть результати українського уряду у проведенні реформ та боротьбі з корупцією.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%