Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Оновлено склад наглядових рад АТ «Родовід банк», АБ «Укргазбанк» та АТ «Український банк реконструкції та розвитку»

Четвер, 07 травня 2015 12:23

За результатами річних загальних зборів акціонерів, що були скликані: 27 квітня в АТ «Родовід банк», 28 квітня – в АБ «Укргазбанк» та 29 квітня – в АТ «Український банк реконструкції та розвитку» (УБРР) відбулося оновлення складу Наглядових рад цих банків. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Зокрема, головою наглядових рад зазначених банків обрано Артема Шевальова – заступника Міністра фінансів з питань європейської інтеграції. До складу рад, як представники держави, також увійшли заступник Міністра фінансів – керівник апарату Оксана Маркарова, інші представники Міністерства фінансів та Секретаріату Кабінету Міністрів.

Крім того, новообрана Наглядова рада АБ «Укргазбанк» затвердила на посаді Голови Правління банку Кирила Шевченка. Рішення рекомендувати Кирила Шевченка на цю посаду Кабінет Міністрів України прийняв 15 квітня ц.р. на підставі рішення Номінаційного комітету, до складу якого входять 5 міністрів та 5 незалежних експертів.

Відповідно до Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 08.09.2011 № 306, заступлення на посаду Голови правління банку відбудеться після погодження призначення та визначення професійної придатності та ділової репутації кандидата Національним банком України.

Ще одне важливе рішення загальних зборів акціонерів «Укргазбанку» – обрання та введення до складу Наглядової ради АБ «Укргазбанк» двох незалежних членів: Теймура Багірова, який був одним з провідних кандидатів у конкурсі на посаду Голови правління банку, та досвідченого британського фахівця банківської та інвестиційної справи Шреніка Давди.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%