Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

НКРЕКП залишила ціну на газ для промпідприємств у розмірі 6,6 тис. грн/ткм

Четвер, 30 липня 2015 11:28

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), залишила граничні ціни на газ для промислових споживачів і бюджетних організацій на рівні 6600 грн за 1 тис. куб. м. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісія в четвер у Києві, передає РБК-Україна.

«Враховуючи матеріали НАК «Нафтогаз Україна» щодо прогнозованого рівня ціни на імпортований природний газ на серпень 2015 року прогнозовані обсяги реалізації природного газу бюджетним установам та організаціями, промисловими споживачами та іншими суб'єктами господарювання, витрати НАК «Нафтогаз України», пов'язані з закупівлею та реалізацією природного газу, витрати компаній, пов'язаних з транспортуванням природного газу з території Словаччини на серпень 2015 р., розрахунковий середньомісячний курс гривні до долара США в липні 2015 р., встановлений Нацбанком України... пропонується залишити граничний максимальний рівень цін на природний газ, реалізований установам та організаціями, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів, промисловим споживачам та іншим суб'єктам господарювання на рівні 6600 грн за тисячу метрів кубічних»,- йдеться в рішенні Нацкомісії.

Відзначимо, що «за» це рішення проголосували всі четверо присутніх на засіданні членів комісії (всього у складі НКРЕКП 6 членів і голова).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%