Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Директором Департаменту інспектування НБУ призначена Тетяна Лебединець

Вівторок, 11 серпня 2015 13:24

Директором Департаменту інспектування банків Національного банку України 11 серпня 2015 року призначено Тетяну Лебединець. Про це пише прес-служба НБУ.

До її обов’язків на цій посаді належатиме організація, координація та контроль інспекційних перевірок банків, розроблення та вдосконалення методичної бази інспекційних перевірок банків, а також підготовка інформації про факти, що можуть містити ознаки порушень, та її надання до правоохоронних органів.

Тетяна Лебединець народилася 05 квітня 1969 року. У 1994 році закінчила Київський торговельно-економічний інститут за спеціальністю «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності» та здобула кваліфікацію економіста. Вільно володіє англійською мовою.

З 1997 року її трудова діяльність пов’язана з банківською системою. У період з 1997 до 2002 року вона працювала начальником відділу внутрішнього аудиту АКБ «Банк Австрія Кредитанштальт Україна» (у 2002 р. змінено найменування на АКБ «ХФБ Банк Україна»).

У 2002 році Тетяна Лебединець перейшла в АКБ «Райффайзенбанк Україна» на аналогічну посаду, на якій пропрацювала до 2005 року. З 2005 до 2006 року вона очолювала управління внутрішнього аудиту АППБ «Аваль», а з 2006 до 2009 року була головним аудитором ВАТ «Райффайзен Банк Аваль».

3 2010 до 2011 року вона працювала у ПАТ «Правекс Банк»: спочатку директором департаменту внутрішнього аудиту, а пізніше – директором головного операційного управління.

До призначення в Національний банк України Тетяна Лебединець обіймала посаду заступника голови правління ПАТ АБ «Укргазбанк»

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%