Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Податкова міліція вилучила понад 200 незаконних IPhone

П'ятниця, 14 серпня 2015 11:46

Державною фіскальною службою України на підставі інформації Всеукраїнської громадської організації, яка представляє інтереси Apple Inc, організовано заходи щодо відпрацювання фактів незаконного переміщення через митний кордон та подальшої реалізації технічних пристроїв мобільного зв'язку продукції марки Apple. Про це пише прес-служба ДФС.

Так, Головним слідчим управлінням ДФС до ЄРДР було внесено відомості про кримінальне правопорушення за ч.3 ст. 212 КК України за фактом переміщення на територію України товарів марки Apple з порушенням митного та податкового законодавства, без сплати відповідних платежів та з порушенням прав інтелектуальної власності, з метою подальшої реалізації вказаних товарів через мережу Інтернет і магазини роздрібної торгівлі, що призвело до ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.

Для проведення обшуків та вилучення товарів марки Apple в одній з торгівельних мереж, розташованій у містах Дніпропетровськ та Запоріжжя, було отримано відповідні ухвали Шевченківського районного суду м. Києва.

Обшуки здійснювалися співробітниками податкової міліції ДФС України із залученням представників офіційного представництва компанії Apple. За їх результатами вилучено понад 200 одиниць продукції марки Apple з ознаками контрафактності, які були ввезені на територію України з порушенням митного та податкового законодавства без сплати відповідних платежів, а також з порушенням прав інтелектуальної власності.

Слідчі дії тривають.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%