Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Третій форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України успішно відбувся!

Вівторок, 06 жовтня 2015 09:38

З 25 по 29 вересня в м. Одесі проходив Третій форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі, ініціатором якого виступила громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», організатором – компанія «UtekaBusinessEvents», а головним партнерів – видання «БАЛАНС-АГРО». У ньому взяли участь понад 140 висококваліфікованих фахівців із різних регіонів України.

 За три робочих дні Форуму було проведено одне пленарне засідання, десять тематичних секцій, два круглих столи у восьми напрямках, у ході яких були розглянуті питання з ПДВ, ПДФО, ЄСВ, зі спеціального режиму оподаткування, земельні питання, а також два майстер-класи з управління часом від компанії «Bogush Time» і особистісного зростання від консалтингового центру «Грейд», тренінг зі спілкування з правоохоронними та контролюючими органами від адвокатського об'єднання «ЮСКУТУМ».

Учасникам Форуму з’явилася унікальна можливість послухати виступи провідних фахівців Державної фіскальної служби України, Держгеокадастра, Міністерства юстиції, експертів програмного забезпечення «M.E.Doc IS» і «1С: Підприємство 8», редакції журналу «Баланс-Агро», юристів, а також обговорити почуте зі спікерами та колегами, поділитися накопиченим досвідом і розширити свої професійні знання та зв'язки.

Форум відкрив Аполлон Позов, голова Всеукраїнського бухгалтерського клубу, який у своїй промові підкреслив, що зараз до всіх бухгалтерів пред'являються високі вимоги щодо професіоналізму і компетенції, що виживання підприємств та їх ефективність починається з грамотного бухгалтерського обліку та довіри до облікових даних.

Найгарячіші дискусії на форумі викликали проблемні питання, пов'язані з оподаткуванням і земельними відносинами. У результаті обговорення були вироблені пропозиції щодо усунення існуючих проблем, впровадження яких сприятиме підтриманню стабільності та створенню сприятливих умов для розвитку бізнесу і держави. Усі пропозиції були зібрані, узагальнені та включені до Резолюції, яка буде передано у відповідні міністерства і відомства для розгляду та включення до майбутніх нормативних документів.

Інформація про хід реалізації цих пропозицій буде доводитися до відома учасників Форуму та публікуватися в журналі «Баланс-Агро», а також у системі управління знаннями для бухгалтерів Ютека (uteka.ua).

Приємним сюрпризом для учасників стали розіграші подарунків від партнерів Форуму «M.E.Doc IS», «1С: Підприємство 8» і «Ліга: ЗАКОН».

Насичений подіями Форум завершився урочистим закриттям, на якому Аполлон Позов від імені Всеукраїнського бухгалтерського клубу подякував всім партнерам та учасникам за підтримку і активну роботу на Форумі, висловив надію на їх співпрацю із Всеукраїнським бухгалтерським Клубом і редакцією журналу «Баланс-Агро».

Запрошуємо всіх бухгалтерів до участі в наступних заходах Всеукраїнського бухгалтерського клубу!

Підтримку в проведенні Форуму надавало безліч партнерів. Професійний інформаційний партнер – Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів (РНБА). Інформаційна підтримка – European Business Association (ЕВА), журнали «Незалежний аудитор», «Вісник. Право знати все про податки і збори», портал «Фінансовий персонал», Український аграрний союз, Українська Аграрна Конфедерація. Професійний партнер – видання «Заробітна плата».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%