Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

КМУ схвалив план дій з енергоефективності до 2020 р.

Середа, 25 листопада 2015 17:08

Кабінет міністрів України затвердив Національний план дій з енергоефективності на період до 2020 року. Про це пише РБК-Україна.

«Зазначеним документом планується досягти національної мети з енергозбереження у розмірі 9% від середнього кінцевого внутрішнього енергоспоживання за період протягом 2005-2009 рр.., що становить 6 млн 501 тисяч тонн нафтового еквівалента. Також, документ містить проміжну мету - в 2017 р. скоротити енергоспоживання в розмірі 5%», - йдеться в повідомленні.

Всі ці заходи планується реалізувати в чотирьох основних секторах кінцевого споживання енергії: побутовому секторі (де очікується найбільший ефект), секторі послуг (до якого, зокрема, входить енергоспоживання бюджетними установами), в промисловості і на транспорті.

Також план дій передбачає вдосконалення нормативно-правової бази у сфері енергоефективності, послідовне впровадження європейських підходів до реалізації державної політики у цій сфері.

Затверджений план є одним з основних зобов'язань в рамках імплементації Директиви 2006/32/ЄС про енергоефективність кінцевого використання енергії та енергетичних послуг

Нагадаємо, проект акта було підтримано на засіданні урядового комітету з питань економічного розвитку та європейської інтеграції 28 вересня.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%