Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У вихідні розіграють мільйони доларів

Четвер, 17 березня 2016 16:17

На PokerStars пройде ювілейний 10-й турнір Sunday Million

У суботу - фріролл на мільйон, а в неділю - ювілейний SundayMillion.

У найближчу неділю, 20 березня, на PokerStars пройде ювілейний 10-й турнір Sunday Million, де переможця гарантовано чекає мільйон доларів призових, а загальний призовий фонд складе $ 10 млн, пише Корреспондент.net.

Це буде другий в історії онлайн-покеру недільний турнір з такою великою гарантією. Вперше 10 мільйонів доларів учасники розіграли 18 грудня 2011 році - тоді в турнірі, приуроченому до 10-річчя покер-руму, взяли участь 62 116 гравців, завдяки чому загальний призовий склав більше $ 12 млн. Через 15 часовпоздравленія з перемогою брав канадець Кайл Вір, який поповнив свій рахунок на $ 1,14 млн. Цікаво, чи буде побитий рекорд призів в цей раз?

Ну а перший недільний «супертурнір» відбувся 6 березня 2006 року та зібрав 5396 учасників. Це билпервий онлайн-турнір з гарантованим загальним призовим фондом мільйон доларів, і з тих пір планка жодного разу не опускалася нижче цієї суми. Переможцем першого Sunday Million сталамеріканец Дерріл Джейс.

Цікаво, що за десять років існування турніру лише дев'яти гравцям вдавалося виграти його двічі. Першим дворазовим чемпіоном став покерист-любитель з Аргентини Дієго Айзенберг. За його словами, покер для нього - лише хобі, а основним його заняттям є вивчення проблем діабету і викладання в медичному університеті. Причому Дієго - далеко не єдиний любитель, якому підкорявся трон головного онлайн турніру світу, адже потрапити на Sunday Million можна безкоштовно, пройшовши кілька відбіркових ступенів. Цього разу для таких щасливчиків на неділю заброньовано 1200 місць.

1777644

Дієго Айзенберг

Абсолютно безкоштовно розім'ятися і перевірити свою майстерність і удачу в тому ж покер-румі (www.pokerstars.net/ua) можна буде 19 марта.В 19:04 стартуетбесплатний турнір з призовим фондоммілліон доларів, в якому можуть взяти участь 100 000 чоловік. Призові переможця гарантовано складуть $ 20 000. Щоб потрапити на перший етап відбору на турнір, досить виконати будь-яке завдання покер-руму, наприклад, зіграти одну роздачу за кеш-столом або опинитися в топ-9 спеціальних турнірів Сіт-енд-гоу на 90 осіб, які проходять цілодобово. Ті, хто зуміють потрапити за фінальний стіл Сіт-енд-гоутакіх турнірів перейдуть в головний фріролл зі своїм стеком. Міський турнір турніри будуть проходити аж до початку «Битви за мільйон», але припиняться, якщо в ньому вже збереться 100 000 учасників.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%