Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Балчун привезе в «Укрзалізницю «польську команду»

Четвер, 14 квітня 2016 17:45

Переможець конкурсу на посаду гендиректора «Укрзалізниці» поляк Войцех Балчун планує привезти до Києва свою команду з Польщі. Про це повідомляє Економічна правда.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Укрінформу».

«Ключовою справою завжди є пошук рівноваги та балансу. Так, я хочу залучити до роботи кілька осіб із Польщі. Але це не буде якийсь значний польський «десант» у Києві. Я буду задоволений, якщо зможу переконати у своїй концепції змін у компанії українських менеджерів і створити з ними фантастичну команду, яка працюватиме над кращими рішеннями», - зазначив Балчун.

Він зазначив, що спілкуватиметься з топ-менеджментом компанії англійською мовою і намагатиметься згадати російську мову, яку він колись вивчав у школі.

Балчун зазначив, що поки він не збирається перевозити свою сім’ю з Польщі в Україну, а відвідуватиме її періодично у Варшаві.

Новий гендиректор «Укрзалізниці» зауважив, що не збирається відмовлятися від участі у рок-гурті «Chemia» і не виключає проведення концертів гурту у вихідні дні.

«Ми працюємо над альбомом, записувати його будемо у січні наступного року.. Я граю на інструментах, і це захоплення у таких складних умовах праці дає можливість знаходити у собі баланс, у певному сенсі очищатися…», - підкреслив він.

Нагадаємо, номінаційний комітет з призначення керівників держкомпаній при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України 12 квітня назвав громадянина Польщі Войцеха Балчуна переможцем конкурсу на посаду голови ПАТ «Укрзалізниця».

Для офіційного призначення на посаду кандидатуру ще має затвердити Кабмін України.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%