Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Україні створять Комісію з розвитку рибного господарства

Вівторок, 19 квітня 2016 16:59

Рішення про створення Комісії було прийнято за підсумками наради з актуальних питань розвитку рибництва в Київській області

При Київській обласній державній адміністрації буде створено спеціалізовану Комісія з розвитку рибного господарства в Київській області. Вона буде вивчати стан запасів водних біоресурсів у водоймах області, сприятиме їх ефективному відтворенню, а також розвитку підприємництва в сфері аквакультури. Про це повідомляється на сайті Держрибагентства.

Рішення про створення Комісії було прийнято за підсумками наради з актуальних питань розвитку рибництва в Київській області.

В рамках наради голова Держрибагентства Ярема Ковалів розповів про статус підготовки «пілотного» рибного патруля Київщини, який почне свою роботу в травні.

«У рибний патруль були відібрані 47 інспекторів на основі відкритих кадрових конкурсів, проводилося психологічне і фізичне тестування, 12 квітня почалося навчання рибних патрульних на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Воно триватиме майже місяць. За умови необхідного фінансування, плануємо, що в кінці травня рибний патруль почне повноцінну роботу », - повідомив він.

Також Голова Держрибагентства зазначив, що для забезпечення порядку на водоймах Держрибагентства важливо взаємодіяти з екологічною інспекцією, поліцією, місцевими властями для максимального ефекту. «Також важливо активну участь громадськості в питанні наведення порядку на водоймах. Тому при органах рибоохорони були створені постійно діючі оперативні штаби. Думаю, ми зможемо забезпечити ефективну роботу нових рибних патрульних у взаємодії », - додав Кузнєцов.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%