Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Українські підприємці вперше об’єдналися

Середа, 20 квітня 2016 14:55

Підприємці вперше створили об’єднавчу Спілку українських підприємців (СУП) та офіційно презентували СУП 19 квітня 2016 року. Про це повідомляє Економічна правда.

Про це йдеться у повідомленні спілки.

Як зазначається, спілка українських підприємців - це перше об’єднання українських підприємців, яке створено поза межами політичних, галузевих та територіальних інтересів з метою формування сприятливого бізнес-середовища, захисту інтересів та популяризації інновацій серед представників малого, середнього та великого бізнесу України.

СУП об'єднує, представляє та захищає інтереси незалежних українських підприємців, незважаючи на масштаб, галузь та географію їхньої діяльності, йдеться у повідомленні.

Крім того, спілка діє поза політикою та не відстоює інтереси олігархів. СУП прагне об’єднати понад 100 тис українських підприємців до 2020 року.

Ради директорів СУП, сплатили до держбюджету України понад 2,2 млрд грн податків, створили понад 90 тис робочих місць та експортували українських товарів та послуг на суму понад 15 млрд грн у 200 країн світу.

Серед членів Ради директорів СУП: В'ячеслав Климов, співзасновник і співвласник компанії «Нова пошта» (президент Спілки), Олександр Почкун, засновник та керуючий партнер Baker Tilly Ukraine, Валерій Кондрук, власник компанії «Фармпланета», Дмитро Ушмаєв, засновник та генеральний директор компанії «Три Ведмеді», Володимир Цой, власник компанії MTI, Олена Шуляк, співвласник Midland Development Ukraine, Наталія Спіженко, власник Клініки Спіженко.

Також Наталія Єремєєва, власник компанії «Стеклопласт», Алекс Ліссітса, генеральний директор компанії IMC Group, Ігор Гуменний, власник компанії UBC Group, Сергій Бартощук, голова наглядової ради ТМ «КОСМО», Андрій Федорів, власник компанії FEDORIV, Тімур Бондарєв, засновник та керуючий партнер Arzinger, Владислав Чечоткін, засновник та співвласник компанії Rozetka.ua, Микола Толмачов, засновник та генеральний директор будівельної компанії ТММ, Тарас Вервега, співзасновник компанії SoftServe та Марія Барабаш, засновник та власник компанії A7 GROUP.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%