Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У банку «Михайлівський» звільнили голову правління

П'ятниця, 20 травня 2016 15:35

Наглядова рада банку «Михайлівський» з 19 травня звільнив главу правління Ігоря Дорошенко на підставі заяви, повідомляється в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку. Про це повідомляє УБР.

І.Дорошенко займав вищевказану посаду з вересня 2013 року.Згідно повідомленням, в.о. голови правління з 20 травня призначений його заступник Денис Панфілов.

Протягом останніх п'яти років Д.Панфілов також обіймав посаду першого заступник директора - керівника бізнесу великих і VIP-корпоративних клієнтів розрахункового центру Києва ПріватБанка.Ранее в соцмережах з'явилася інформація, що І.Дорошенко може очолити об'єднаний банк, який може бути створений на базі Платинум банку і "Михайлівського".

Крім того, в соцмережах повідомлялося, що за результатами перевірки регулятора фінустанові знадобиться докапіталізація майже на $ 50 млн.

І.Дорошенко від коментарів поки відмовився.

Як повідомлялося, 3 грудня єдиний акціонер ПАТ "Банк Михайлівський" прийняв рішення про збільшення статутного капіталу банку на 22% або 110 млн грн - до 610 млн грн шляхом приватного розміщення додаткових акцій.Едінственним учасником приватного розміщення акцій є акціонер банку ТОВ "Екосіпан".

Отримані від додатково розміщених акцій кошти будуть спрямовані на розвиток роздрібного бізнесу банка.Завершеніе процесу збільшення статутного капіталу банку планується в першому півріччі 2016 года.Банк "Михайлівський" зареєстрований 14 червня 2013 року.

Єдиним його акціонером банку є компанія "Екосіпан", основним учасником якої є Віктор Поліщук.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 квітня 2016 року банк "Михайлівський" за розміром загальних активів (2,954 млрд грн) займав 71-е місце в групі українських негосудраственних банків з 109 діючих в країні банків.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%