Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Один з учасників оскаржує результати конкурсу на главу «Укрпошти»

Понеділок, 30 травня 2016 09:33

Юрій Богданов вважає проведений конкурс фікцією. Про це повідомляє Hubs.

Призначений 20 квітня Кабінетом міністрів України новий генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Ігор Смілянський приїде в Україну в кінці травня і приступить до роботи з початку червня 2016 року, - повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян. «Він буде в Україні з кінця травня. Сподіваюся, в перших числах червня він приступить до роботи », - сказав міністр.

Призначення нового гендиректора «Укрпошти» викликало резонанс в суспільстві. Ситуацію прокоментував один з учасників конкурсу, який раніше очолював один із підрозділів «Укрпошти», - Юрій Богданов.

«Презентація Смілянського - це ілюзія і ніякої конкретики. Він заявляє про «хотілки», при цьому не спирається ні на які розрахунки. Це чистий PR, таку програму міг написати будь-який студент. Наприклад, питання приватизації, зазначено в його програмі - 25%, від чого? Що він хоче продати? Будь-якому експерту зрозуміло, що програму писав дилетант. Будь-якому, але не конкурсної комісії », - вважає Богданов.

На його думку, конкурс провели непрозоро, так як з програм 49-й претендентів у вільному доступі є тільки 4-е, серед яких і презентація Смілянського. Більш того, комісія працювала без залучення представників ЗМІ, а результати оголосили, не чекаючи закінчення конкурсу.

«Беручи участь в конкурсі, я ознайомився з дев'ятьма роботами претендентів, і навіть серед цього малої кількості презентація переможця абсолютно не вражає. Мою програму оцінювали багато експертів, у тому числі і міжнародного рівня, і прогнозували як мінімум друге - третє місце. В результаті перемогла програма, що не представляє з себе нічого, тому конкурс я вважаю фікцією », - впевнений Юрій Богданов.

Обурений експерт і тим, що конкурс проводять представники однієї і тієї ж компанії - Talent Advisors. Так, в 2015 році спільно з Мінінфраструктури конкурс курирував Роман Бондар. Тепер же комісію очолював його колега - Олексій Комличенко, - обидва працюють в Talent Advisors.

«Чому не проводяться тендери на організацію конкурсів? Чому одна і та ж компанія кожен раз його проводить? Скільки коштують їхні послуги? На ці питання немає відповідей », - обурений учасник конкурсу.

До слова, в інтернет-ЗМІ ходять чутки про якусь зв'язку Talent Advisors і самого Смілянського, але конкретних підтверджень їм немає. Так чи інакше, Смілянський брав участь у всіх трьох конкурсах на посаду глави «Укрпошти», які організовували Talent Advisors. На даний момент Юрій Богданов подав до суду і збирається оскаржувати результати.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%