Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Схвалено проект Угоди між Україною і Кореєю про спрощення візового режиму

Середа, 12 червня 2013 15:12

 

Візи не потрібні, якщо строк перебування у країні не перевищує 90 днів

12 червня ц.р. Уряд на своєму засіданні прийнято розпорядження «Про схвалення проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Корея про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються офіційними та службовими паспортами». Про це повідомляє прес-служба КМУ.

Проект Угоди розроблено Міністерством закордонних справ на виконання доручення Президента України від 19.06.2012 р. стосовно реалізації домовленостей, досягнутих у ході його робочого візиту до Республіки Корея (26-28 березня 2012 р.).

Положеннями проекту Угоди передбачається можливість громадян держав сторін, які користуються службовими та/або офіційними паспортами, в’їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати на території держави іншої сторони без віз протягом періоду, що не перевищує 90 днів з дати першого в’їзду.

Прийняття розпорядження надає можливість здійснити внутрішньодержавні процедури, необхідні для підписання зазначеної Угоди, яке планується здійснити Міністром закордонних справ України в узгоджені з корейською стороною терміни.

Укладення Угоди сприятиме лібералізації умов взаємних поїздок представників органів державної влади України та Кореї, а також надасть поштовху подальшому поглибленню українсько-корейських двосторонніх відносин

Проект розпорядження погоджено Міністерством фінансів, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством юстиції, Міністерством внутрішніх справ, Державною прикордонною службою та Службою безпеки України.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%