Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

БУХГАЛТЕРИ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

Вівторок, 26 липня 2016 15:18

Представники бухгалтерської спільноти 22 липня 2016 року відзначили своє професійне свято у колі друзів. Святкова вечірка наприкінці робочого тижня зібрала у Торгово-промисловій палаті понад 120 активістів професії. Організаторами заходу виступили Міжнародна громадська організація «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» спільно з журналом «Незалежний АУДИТОР».

IMG 7186

У вітальному слові президент РНБА Людмила Аксьонова підкреслила, що вважає професію бухгалтера однією з найкращих у світі, адже представникам цієї професії весь час потрібно навчатися новому, підвищувати свій професійний рівень, тобто вдосконалюватися і йти вперед. Вона зазначила, що щорічне свято для бухгалтерів, яке організовує РНБА, давно перетворилося у певного роду зустріч друзів та однодумців, які у невимушеній атмосфері мають змогу поспілкуватися, визначитися, що їх турбує, які питання нині найбільш нагальні для розвитку бухгалтерського обліку, аудиту.

коллаж 2

Почалося свято майстер-класом професора Київської школи економіки Михайла Колісника «Психологія ігор». На яскравих, доступних, іноді навіть дотепних прикладах оратор блискуче пояснював суть взаємин між людьми, моделював ситуації, пояснюючи, яким чином можна уникнути створення конфліктних моментів. Вибір означеної теми відомий фінансист аргументував тим, що хотів розповісти щось таке, що допомагає людям розвиватися, але ніяк не пов’язане з фінансами. Михайло Колісник зізнався, що йому як фінансисту завжди була цікавою бухгалтерська аудиторія.

коллаж 3

Президент МГО «РНБА» Людмила Аксьонова вручила Почесні грамоти групі активістів громадської організації за високий професіоналізм, самовіддану роботу та активну позицію та вагомий вклад у розвиток організації. У числі нагороджених – Тетяна Ковтун, Лариса Соколова, Неоніла Гульченко, Лілія Дегтяр, Надія Остапчук, Тетяна Останіна.

коллаж 4

У неформальній обстановці свято продовжилося багатьма цікавинками – розвагами, конкурсами та розіграшами призів, які надали спонсори заходу. Кожен учасник бухгалтерської вечірки отримав у подарунок від Видавництва «Сова» та журналу «Незалежний АУДИТОР» – збірник нормативно-правових актів «Судова експертиза», де зібрана найнеобхідніша правова інформація зі згаданої тематики, яка розрахована на широке коло читачів.

коллаж 5

Завершилося бухгалтерське свято дегустацією іменного святкового торта.

Ольга МАРЧУК,
економічний оглядач

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%