Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Миколаєві мажори влаштували масовий дебош

Вівторок, 30 серпня 2016 15:31

Учасників конфлікту на дорозі розбороняли кілька патрулів поліції.

У Миколаєві вночі на перетині вулиць Соборної та Адмірала Макарова сварка між жінкою і чоловіком на елітній іномарці закінчилася масовим скандалом, повідомляє видання Новини-N.

Як розповіли очевидці, між молодими людьми стався конфлікт, після якого дівчина вискочила з Mercedes і пересіла в таксі, попросивши водія швидко поїхати. Але хлопець у неадекватному стані почав вимагати, щоб дівчина вийшла, при цьому він став бити по машині таксиста.

Потім до бешкетника приєднався ще один хлопець, і вони удвох почали кричати на таксиста і бити його, коли він зробив їм зауваження.

Очевидці події викликали поліцію, і на місце прибуло відразу п'ять машин. Молоді люди і після цього продовжували нецензурно лаятися, бити руками автомобіль таксі.

Окрім того, вони кидалися, матюкаючись, на присутніх свідків, поки поліцейські не повалили одного з хлопців на землю і не одягли наручників. Тієї ж миті інший хлопець почав кричати на одного з очевидців, при цьому вдаривши його по обличчю. Все відбувалося на очах у дитини, яка кричала, плачучи: "Не бийте мого тата!"

Очевидці також стверджують, що бешкетники використовували зброю.

Як зазначено, поліція не вдалася до жодної протидії, навіть не намагалася заспокоїти дебошира. Затриманого відвезли в райвідділ, а інші роз'їхалися, посідавши в Mercedes.

"Такий стан речей дуже обурив свідків події. Вони хотіли дізнатися, чому другого дебошира не затримали, а дали йому безперешкодно поїхати, але чіткої відповіді не отримали. Поліцейські ніяк не реагували на те, що відбувалося у них на очах", - йдеться в повідомленні.

Джерело: Кореспондент.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%