Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Феноменальний розіграш «Tesla за 5 тисяч тенге» відбудеться 9 жовтня в Алмати

Четвер, 06 жовтня 2016 09:25

Подія, географія якого виходить далеко за межі Казахстану, відбудеться 9 жовтня. Кореспонденти NUR.KZ зв'язалися з Санжаром Алтаєвим, і дізналися про подробиці проведення фіналу.

На сьогоднішній день на сайті www.teslakazakhstan.kz зареєстровано понад 6000 учасників.

Захід відбудеться 9 жовтня 2016 року о 12.00 в ТЦ «Esentai Mall». До закриття реєстрації залишилося всього 2 дні. Прийом платежів для участі в розіграші Tesla Model S закриється о 23.59, в суботу, 8-ого жовтня. 10 відсотків від вирученої суми піде у благодійний фонд «Допомога дітям» Аружан Саін.

Винятковою особливістю даного розіграшу є те, що всі бажаючі учасники можуть пройти відкриту реєстрацію, відвідати захід і стати свідками того як їх номерок потрапить в барабан.

Технологія така, що у кожного учасника є свій «унікальний номер / номери» отримані при реєстрації і оплаті 5000 тенге на сайті з платіжної карти будь-якого банку. Вони всі опубліковані на сайті www.teslakazakhstan.kz в розділі «Перевірити свій номер». Це зроблено для того щоб кожен міг переконатися, що всі номери є.

У день фіналу, всі номери будуть роздруковані і розкладені на столах в ТЦ Esentai Mall і кожен зможе підійти ближче і переконатися в тому, що його номер бере участь. Для тих хто не має в своєму розпорядженні можливість бути присутніми особисто, івент агентство Profit організовує онлайн-трансляцію.

Таким чином кожен бажаючий з будь-якої точки світу зможе спостерігати за тим, що відбувається на екрані монітора. Після чого, на очах у всіх, роздруковані номери будуть поміщені в прозорий барабан і заслужений діяч, керівник громадського фонду «Милосердя», Аружан Саін, дістане щасливий квиток володаря.

За всю сучасну історію Казахстану ніколи не було випадку проведення відкритого розіграшу на очах у всіх. Здебільшого це завжди відбувалося за лаштунками, і ніхто не знає, яким чином обраний володар щасливого номера. Тому часто і виникали сумніви. В даному випадку все прозоро: білий стіл, прозоре скло, прозорий барабан, відсутність рукавів - що може бути чесніше в розіграші електромобіля вартістю 100 тисяч доларів.

Феноменальный розыгрыш «Tesla за 5 тысяч тенге» состоится 9 октября в Алматы

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%