Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Дружина Трампа погрожує подати позов проти журналу People через неправдивої інформації

П'ятниця, 14 жовтня 2016 12:26

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Меланія направила головному редактору журналу People Джессу Кейглі і журналістці Наталці Стойнофф запит на спростування статті видання, в якій Стойнофф звинувачує Трампа в домаганнях. В іншому випадку дружина кандидата погрожує подати на журнал до суду - повідомляє RT.

У листі, копію якого Меланія Трамп опублікувала в своєму Twitter, говориться про те, що в статті Стойнофф міститься неправдива інформація. Зокрема, уточнюється, що дружина кандидата в президенти США ніколи не зустрічалася особисто з журналісткою, хоча в матеріалі People розповідається про їхню зустріч.

«Правда така: місіс Трамп ніколи не зустрічалася з міс Стойнофф на вулиці і не розмовляла з нею. Вони не подруги, ніколи не були подругами або навіть приятельками», - йдеться в листі.

 

Якщо журнал протягом доби не відповість на цей лист згодою спростувати статтю, Меланія Трамп має намір звернутися до суду.

Раніше адвокати Дональда Трампа зажадали від газети The New York Times спростувати статтю про домаганнях політика до жінок, назвавши її «безрозсудною, образливою і наклепницькою». Сам республіканець заявив, що відомості про його домагання до жінок, опубліковані NYT, «сфабриковані». NYT відмовилася давати спростування.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%