Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Представник штабу Трампа пообіцяв Україні сильну підтримку

Середа, 26 жовтня 2016 11:42

Представник виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Боб Ерлік пообіцяв Україні сильну підтримку в разі перемоги республіканця на президентських виборах в США - повідомляє RT.

Як повідомляє ТАСС, Ерлік, виступаючи на конференції, присвяченій україно-американським відносинам, закликав американців українського походження голосувати за Трампа. Представник республіканців підкреслив, що Трамп виступає за «підтримання миру з позиції сили».

За словами Ерлік, в разі перемоги Трампа на виборах його адміністрація буде надавати Україні «сильну підтримку». У відповідь на питання учасників конференції про те, чи передбачає це надання Києву американської зброї, про який говорив республіканський політик Ньют Гінгріч, Ерлік заявив, що до висловлювань Гінгріча «слід прислухатися», оскільки він буде грати в політиці «важливу роль», якщо Трамп стане президентом.

При цьому Ерлік зазначив, що «позитивні робочі відносини з російським президентом Володимиром Путіним можуть бути корисні для всіх», проте підкреслив, що ця точка зору обумовлена ​​не симпатією, а прагматичними міркуваннями.

В ході свого виступу Ерлік також розкритикував демократичну адміністрацію чинного президента США Барака Обами, звинувативши її в тому, що її слабкість «підірвала престиж Америки по всьому світу».

У серпні президент України Петро Порошенко висловив впевненість в тому, що, яка б партія не прийшла до влади в США після президентських виборів восени 2016 року, Київ буде користуватися підтримкою обох.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%