Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кличко хоче змінити правила роботи столичних лікарень

Четвер, 27 жовтня 2016 14:47

На думку мера Києва, ця система заощадить час і лікаря, і пацієнта і дозволить останньому вибрати зручний час для візиту до лікувального закладу. Електронну систему запису до лікаря мер випробував особисто і залишився задоволений.

Про це KV стало відомо з повідомлення прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

У вересні в Київському міському дитячому діагностичному центрі був запущений проект "Поліклініка без черг" в тестовому режимі.

Записатися на прийом до лікаря, завдяки такій системі, можна через термінали, розташовані в холах поліклінік, через інтернет-сайт медичного закладу або мобільний додаток. При цьому традиційна запис до лікаря через реєстратуру особисто і по телефону не відміняється. Віталій Кличко протестував термінал, записавшись на прийом до лікаря.

"Я перевірив особисто цю програму. Записався до лікаря. І через кілька хвилин отримав всю необхідну інформацію - дату прийому, час. Люди таким чином не витрачають свій особистий час, щоб стояти в чергах ", - сказав мер Києва.

Він також додав, що така система запису має переваги не тільки для пацієнтів, але і для лікарів, які чітко розуміють, скільки хворих вони зможуть прийняти в зміну і надати їм необхідні якісні послуги.

"Такий проект повинен бути реалізований в кожній поліклініці Києва. І я пишаюся тим, що він розроблений київськими фахівцями. І наше завдання, щоб кожна поліклініка міста Києва до кінця 2017 року було обладнано відповідною системою ", - додав мер.

Проект впроваджений за ініціативою Kyiv Smart City спільно з інкубатором 1 для міських проектів.

Віталій Кличко також попросив персонал медичних установ проводити більш ефективну роз'яснювальну роботу серед киян, щоб послуга була доступна не тільки для молоді, яка розбирається в гаджетах, але і для людей похилого віку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що першими випробувати нову систему Поліклініка без черг "було запропоновано пацієнтам Консультативної поліклініки Київської обласної клінічної лікарні №1 та Київського міського дитячого діагностичного центру.

 

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%