Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кауфман стверджує, що не купував банк «Михайлівський»

Вівторок, 01 листопада 2016 21:36

Український бізнесмен Борис Кауфман категорично спростовує будь-яке відношення до банку «Михайлівський». Про це бізнесмен заявив в коментарі українським ЗМІ, пише РБК-Україна.

«Офіційно заявляю, що я не здійснював операцію з придбання банку «Михайлівський». Згідно з українським законодавством придбання будь-якого комерційного банку країни не може відбутися без узгодження НБУ. Ні я, ні мої представники не виказували намірів і не подавали документи регулятору з метою купівлі банку «Михайлівський», – зазначив Кауфман.

Крім того, він попросив не поширювати недостовірну інформацію, яка, на його думку, може стати джерелом маніпуляції громадською думкою в рамках проблем банку «Михайлівський», до яких, на переконання Кауфмана, бізнесмен не має ніякого відношення.

Раніше, бізнесмен Віктор Поліщук заявив, що напередодні введення в банк «Михайлівський» тимчасової адміністрації він його продав Борису Кауфману.

Як повідомлялося, Нацбанк визнав банк «Михайлівський» неплатоспроможним 23 травня 2016 року і повідомив, що ще 23 грудня 2015 року він присвоїв йому статус проблемного у зв'язку з ризиковою діяльністю. Незважаючи на це, 20 травня 2016 року банк провів операції, за підсумками яких навантаження на Фонд гарантування зросло з 1,6 млрд грн до 2,6 млрд грн.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%