Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Україна побудує новий газопровід в Генічеськ за 240 мільйонів гривень

П'ятниця, 23 грудня 2016 21:22

Кабінет міністрів України планує профінансувати будівництво газопроводу в Генічеський район Херсонської області та місто Генічеськ в обсязі 220-240 млн грн, повідомив в ході виступу в парламенті віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон, інформує Finance.ua.

«Було прийнято рішення по облаштуванню додаткового введення з міста Нова Асканія в Генічеськ з приєднанням двох населених пунктів. Виділено фінансовий ресурс на рівні обласної ради, виконується розробка проектно-кошторисної документації, – сказав Кістіон. – Орієнтовна вартість газопроводу 220-240 млн грн, і він буде побудований протягом 2017 року».

Присутній під час виступу прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що раніше обсяг робіт оцінювався в 1,4 млрд грн. «Якщо ми щось можемо зробити за 220-240 млн, я нікому не дам вкрасти на цьому мільярд», – сказав глава уряду.

Нагадаємо, місто Генічеськ (Херсонська обл.) p початку окупації Росією Автономної Республіки Крим забезпечується газом виключно з родовища Стрілецьке, розташованого в Херсонській області біля Арабатської стрілки. Разом з тим, існуюча схема подачі палива є ненадійною. У зв’язку з цим, російські ЗМІ неодноразово повідомляли про те, що саме Росія постачає український Генічеськ газом, нібито на прохання жителів міста. Міські та районні влади регулярно спростовують ці повідомлення

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%