Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Українцям пообіцяли в лютому вимкнути інтернет

Понеділок, 23 січня 2017 11:55

Оператори телекомунікацій мають намір провести акції протесту.

Українські оператори телекомунікацій мають намір вийти на мітинги проти свавілля "бюрократичної машини". Організатори обіцяють три "хвилі" акцій протесту, в ході яких абоненти будуть відключені від послуг доступу до інтернету.

Перша акція запланована на 3 лютого. Оператори планують передати звернення та пакет скарг в антикорупційний Комітет ВР, і припинити подачу доступу в інтернет по всій Україні на одну годину, передають Вєсті

11-12 лютого учасники мітингів мають намір знову передати звернення та пакет скарг в СБУ і знову припинити подачу доступу в інтернет по всій Україні на одну годину. 20 лютого акція з відключенням на годину повториться, крім того, буде переданий пакет скарг президенту.

Попередньо участь в акціях протесту підтвердили учасники ринку з Сум, Чернігова, Дніпропетровська і Маріуполя, повідомляє директор інтернет сервіс провайдера "Павлабор" Падюков Володимир.

Проблема, з якою провайдери виходять на акції протесту, полягає в тому, що технології 3G і 4G вимагають побудови локальних кабельних мереж з базами на опорах, аналогічно ліхтарів вуличного освітлення. Зв'язківці змушені співпрацювати з балансоутримувачами опор. Але енергопередавальні компанії грубо зловживають монопольним положенням, виставляють завищені необґрунтовані ціни.

"Маючи армію регуляторів, неможливо домогтися захисту елементарних прав. Звернення до держорганів, як правило, закінчується тим, що тебе виставляють "дурнем". Причому цей цирк, як правило, підтверджується серією судових рішень. У президента є інструменти забезпечення гарантій дотримання верховенства права та права на чесний суд, згідно Конституції. Тим не менш, у нас є причини не вірити президентові. Тому змушені піднімати подібні питання. Більше того, щоб виключити ймовірність рішень в стилі "сам дурень" будемо дублювати подачу скарг в інші органи", - стверджує Падюков.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%