Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Підсвічування мостів, нова форма для медиків і транспорт до 4:00 - що буде в Києві на «Євробаченні-2017»

Середа, 25 січня 2017 10:26

Київ активно веде підготовку до міжнародного конкурсу однієї пісні «Євробачення-2017», який пройде в травні в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ). Про це пишуть "Українські Новини".

Міська влада запевняє, що підготовка йде за планом, і вже вчора відкрили перший інформцентр для туристів в аеропорту "Київ" ("Жуляни").

"Місто планомірно готується до "Євробачення". Зараз в максимально короткі терміни в місті займаються підготовкою тих об'єктів, які були заплановані", — пояснив радник мера Києва Дмитро Білоцерківець.

Крім ремонту доріг, особливу увагу приділять транспорту: запустять додаткові автобуси та річковий трамвайчик. Зміни будуть і в графіку роботи міського транспорту — на два тижні його роботу подовжать до 4:00. А кондукторів та контролерів, які будуть працювати в центральній частині міста, обіцяють навчити англійської мови. Правда, грошей з бюджету ще не виділили.

"Ми отримали кошти на організацію роботи додаткових автобусів, брендування рухомого складу на маршрутах, які проходять поруч з місцем проведення "Євробачення". Встановлення сучасних павільйонів очікування зі схемами маршрутів та доступом до інтернету, придбання і монтаж сенсорних інформцентрів. Плануємо розмістити схеми маршрутів українською та англійською мовами в салонах транспорту і створити англомовне озвучення зупинок", — пояснив гендиректор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко.

А в березні в холі на двох станціях метро з'явиться незвичайна реклама Києва — в 3D-форматі.

Також влада обіцяє до травня прикрасити місто. Прикрасять прилеглі до МВЦ території, а також біля аеропортів і кількох площ в різних частинах міста. В'їзди до Києва прикрасять 3D-конструкції з яскравим логотипом столиці.

У квітні на клумбах біля Центрального ж/д вокзалу з'являться барвисті квіткові композиції в стилі Петриківського розпису. Обіцяють художню підсвітку мостів Патона і Метро. Підсвітять навіть крони дерев на Русанівській набережній та Броварському проспекті.

До початку конкурсу трохи привдягнуть і медпрацівників. Для медперсоналу та водіїв швидкої допомоги закуплять нову уніформу (4500 комплектів), а ще обіцяють оснастити 47 бригад швидкої допомоги GPS-навігацією.

Крім невеликих фан-зон, у столиці відкриють і великі — Eurovillage і EuroClub.

"Перша — це велика фан-зона, доступна для всіх. Вона буде в центрі міста. Це місце для проведення дозвілля, там буде встановлено величезний екран, де можна буде подивитися конкурс. EuroClub — локація, де кожен вечір (протягом двох тижнів) будуть влаштовувати різні заходи, в тому числі вечірки для всіх учасників із 43 країн, журналістів, акредитованих фанів. Де саме їх облаштують, ще не визначено", — пояснив начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко.

Як повідомляли Українські Новини, 20 січня пройшло жеребкування півфіналістів національного відбору "Євробачення-2017".

Раніше стартував продаж квитків на нацвідбір "Євробачення-2017".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%