Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Світовий банк допоможе Держлісагентству у реформуванні лісової галузі

Четвер, 09 лютого 2017 22:52

Світовий банк допоможе Держлісагентству у реформуванні лісової галузі. Про це повідомила тимчасово виконуюча обов'язки голови Держлісагентства Христина Юшкевич на своїй сторінці у Facebook, інформує РБК-Україна.

Зокрема, вона повідомила, що під час зустрічі з представниками місії Світового банку з питань лісового господарства, навколишнього середовища та природних ресурсів Валері Хікей та Ендрю Мітчелем обговорювалось питання комплексного реформування лісового господарства.

За словам  Юшкевич, для проведення реформи та впровадження Національної лісової програми необхідно знати реальний стан лісів України.

«Експерти Світового банку розглянуть підготовлене нами технічне завдання для здійснення повноцінного обліку українських лісів. Вони зі свого боку долучаться до цього проекту, який ми започатковуємо з австрійцями. Зокрема, нададуть пропозиції щодо міжнародних стандартів обліку та технічної допомоги з його проведення», - написала т.в.о. голови відомства.

Вона зазначила, що у подальшому це дозволить вдосконалити державний лісовий кадастр та забезпечити постійний моніторинг діяльності лісового господарства за допомогою засобів дистанційного зондування землі. Юшкевич також повідомила, що Світовий банк розгляне можливість підтримати роботи з національної лісової інвентаризації та у рамках реформування надасть експертну допомогу для розробки та впровадження Національної лісової програми.

«Увага міжнародної спільноти до України, зокрема, у галузі лісового господарства, дуже велика. І ми маємо скористатися цим шансом, щоб вийти на якісно новий рівень», - наголосила Юшкевич.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%