Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Із сайту Ради зникла постанова про відставку Гройсмана

П'ятниця, 10 лютого 2017 21:19

Зареєстрований у п'ятницю вдень групою народних депутатів у Верховній Раді проект постанови про відставку Володимира Гройсмана з посади прем'єр-міністра станом на вечір зник із сайту парламенту, передає «Економічна правда».

Згідно з оприлюдненою на сайті Верховної Ради інформацію про внесення «Проекту постанови про відставку прем'єр-міністра України Гройсмана В. Б. «(№6076) авторства 11 нардепів від фракції «Батьківщина», зокрема її лідерки Юлії Тимошенко, станом на 17:00 його «передано на розгляд керівництва».

Текст проекту постанови, а також будь-які супровідні документи до нього на той час були відсутні.

Водночас згодом назву проекту постанови №6076 було змінено на «Проект постанови», додаткову оприлюднену раніше інформацію (ініціатори, профільний та інші комітети) було прибрано. У графі проходження проекту постанови також було прибрано інформацію про передачу його на розгляд керівництва та значилося, що він «отриманий Верховною Радою» (попередній етап проходження документа).

Станом на 19:00 п'ятниці під час спроби оновити сторінку з проектом постанови зазначається, що «Законопроект не знайдено».

Водночас у разі повторного заходу на сайт Верховної Ради під №6076 значиться інша законодавча ініціатива: «Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання інвестиційної діяльності шляхом передбачення можливості відстрочки орендної плати».

При цьому в партії «Батьківщина» заявили, що «вимагають роз'яснень від апарату Верховної Ради та повернення проекту постанови на офіційний сайт парламенту».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%