Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Сьогодні розпочалося онлайн-бронювання готелів для делегацій «Євробачення-2017»

Понеділок, 13 лютого 2017 14:58

Сьогодні розпочалося онлайн-бронювання номерів у офіційних готелях «Євробачення-2017» для делегацій пісенного конкурсу. Його здійснює офіційний туристичний оператор Євробачення-2017 — компанія ПІЛОТ, передає УНН.

“Тільки за першу добу бронювання свої замовлення оформила 21 делегація. А це майже половина”, — зазначив заступник гендиректора Національної суспільної телерадіокомпанії України Павло Грицак.

За правилами Європейської мовної спілки (ЄМС), офіційні делегації пісенного конкурсу мають проживати в офіційних готелях. Ці готелі були відібрані НСТУ спільно з компанією ПІЛОТ за такими основними критеріями, як: цінова політика, рівень безпеки та розміщення у зручній логістичній зоні.

Список офіційних готелів Євробачення-2017 виглядає так:

Premier Hotel Rus

Cosmopolite

President Hotel

Holiday Inn Kiev

Alfavito

Khreschatyk

Fairmont Grand Hotel

Hilton

Hyatt Regency

InterContinental

Premier Palace Hotel

Opera

До цих 12 готелів потрапили всі пятизіркові готелі Києва разом із пятьма чотиризірковими. Також ми пропонуємо номери підвищеного комфорту в тризірковому готелі „Русь“. Він єдиний тризірковий готель, який потрапив до цього списку, бо має прекрасну локацію і гарне співвідношення ціни з якістю. Ціни конфіденційні, але можу сказати, що готелі розуміють цілі й завдання проведення в країні пісенного конкурсу і сформували лояльну цінову політику, яка задовольнить іноземних гостей. Також вони надають спеціальні цінові пропозиції на різні категорії номерів. Компанія ПІЛОТ, своєю чергою, надає онлайн-платформу, на якій делегації, а згодом і акредитована преса та фани, зможуть обрати готель і номер в максимально прийнятній для себе ціновій категорії”, — зазначила генеральна директорка компанії ПІЛОТ Олена Корчинська.

Щодо розміщення офіційних готелів, то вони є рівновіддаленими від Міжнародного виставкового центру — арени пісенного конкурсу, а також розташовуються недалеко від інших основних локацій Євробачення, зокрема Євроклубу та містечка Євробачення.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%