Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Альфа-Банк Україна очолить чех

Середа, 15 лютого 2017 21:23

Іван Світек стане генеральним менеджером Альфа-Банку Україна, замінивши на цій позиції Рушана Хвесюка, який з 2013 року був головним керуючим директором Альфа-Банку Україна, інформує Економічна правда.

Про це йдеться у повідомленні банку.

14 лютого 2017 року рішенням наглядової ради Укрсоцбанку Рушана Хвесюка було обрано головою наглядової нади ПАТ «Укрсоцбанк» (Україна).

«Україна стане вже восьмою закордонною країною, де буде проживати і працювати чех Іван Світек, після США, Франції, Австрії, Ірландії, Німеччини, Бразилії та Росії. На позиції генерального менеджера Альфа-Банку (Україна) Світек буде відповідати за стратегію подальшого розвитку банку та його операційну діяльність», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Світек є одним із провідних спеціалістів в сфері фінансів та банкінгу, а також менеджером – управлінцем вищого рівня з великим досвідом роботи в країнах ЄС, Східної Європи, Латинської Америки.

В 1991 році він обіймав посаду Радника міністра фінансів Чехословаччини, а потім - з 1993 по 1994 роки – працював в Citibank (Прага, Чехія).

З 1994 по 1998 роки Світек працював в Pepsi Cola Intarnational в Австрії та Чехії.

Протягом 1998 - 2008рр. Світек працював в General Electric – Capital Services, де обіймав позиції головного фінансового директора, заступника Голови Правління; заступника Головного керуючого директора  GE Capital Bank (Прага, Чехія); керівника  GE Consumer Finance (Дублін, Ірландія) та Президента і Головного керуючого директора GE Money Bank (Сан-Пауло, Бразилія). 

З 2008 по 2015 роки Світек обіймав посади Керуючого директора і Голови правління банку «Хоум кредит» в Росії, який належить до міжнародного холдингу Home Credit B.V. зі штаб-квартирою в Амстердамі (Нідерланди).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%