Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Київ зустрів володаря найбільшого в Україні в 2017 році лотерейного виграшу

Вівторок, 28 березня 2017 12:25

25-26 березня 2017 року на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» з Дніпра разом зі своєю дружиною приїхав новий український мультимільйонер - Євген Зеленський, який 18 лютого в державній лотереї «Мегалот» під час проведення тиражу №1615 зірвав Мегапріз в розмірі 6 150 000 гривень. Оскільки щасливчик грав з системною ставкою, його загальний виграш склав 6 179 943 грн, пише Кореспондент.net.

Представники оператора державних лотерей "М.С.Л." привітали переможця і його дружину Ольгу в столиці і вручили сертифікат на VIP-програму "Два дні з життя мільйонера" від "Клубу мільйонерів" М.С.Л. ". На білому лімузині новоспечений багатій разом зі своєю другою половинкою вирушили назустріч яскравим враженням із життя в стилі luxury: заміський спортивно-стрілецький клуб з розвагами для справжніх чоловіків, участь в зйомках улюбленої лотереї, вечеря з чарівною ведучою "Мегалот", професійні фотосесії, престижні ресторани, готель в центрі Києва. І це далеко не весь перелік міліонерських забав!

2zzz

Ексклюзивний вікенд від "Клубу мільйонерів" М.С.Л. "був наповнений незабутніми подіями. Одним з них стала поїздка в спортивно-стрілецький комплекс, який знаходиться в Броварах, де подружжя змогло відпочити і зарядитися позитивними емоціями на все 100%. Даний комплекс є також базою олімпійської та параолімпійської підготовки зі стрілецьких видів спорту. На його території знаходиться півтора десятка стрілецьких майданчиків з пристроями для запуску мішеней і є всі умови для стрільби з різної вогнепальної зброї, а також лука , арбалета, метання бойових ножів. Активно відпочивши і підкріпившись в затишному ресторанчику, прикрашеному в мисливському антуражі, Євген і Ольга вирушили за черговими емоціями, вже - на знімальному майданчику телепрограми "Мегалот".

Під час ефіру ведуча лотереї Ірина Фролова особисто привітала новоспеченого мільйонера і вручила Євгену Зеленському призовий чек на суму 6 179 943 гривні. Вже на брифінгу з журналістами наш герой з радістю поділився своїми враженнями від перемоги і поїздки в Київ, а також планами на виграш. Сім'я Зеленських планує придбати власний будинок і використовувати залишок грошей на навчання дітей: 16-річної доньки та 3-річного сина. Як виявилося, секрет перемоги Євгена досить простий - треба бути впевненим у собі і мати волю до перемоги. Цікаво, що гру в "Мегалот" Євген Зеленський залишати не планує. Адже ще одна мета - Мега джек-пот - чекає попереду.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." вітає Євгена Зеленського з неймовірною перемогою і бажає, щоб його мрія про зрив Мега джек-поту теж незабаром здійснилася.

2zzzz

Довідка

Оператор державних лотерей "М.С.Л." є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства "Спортлото".

З 1993 року "М.С.Л." входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей (EL).

У червні 2013 року лотерейний оператор "М.С.Л.", єдиний в Україні, отримав "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" від Європейської лотерейної асоціації. В кінці травня 2016 компанія знову отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" від EL.

28 червня 2016 оператор державних лотерей "М.С.Л.", єдиний в Україні, приєднався до Всесвітньої Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія "М.С.Л." зарекомендувала себе як надійний і відкритий перед державою і гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як "Лото-Забава", "Мегалот" і "Спортпрогноз", проводяться вже більше 10 років і є популярними.

За власні кошти компанії "М.С.Л." був побудований і в листопаді 2014 року введений в експлуатацію універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту "Льодограй" - перспективний, повністю публічний соціальний проект (Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе зобов'язання з фінансування центру "Льодограй" протягом, як мінімум, 10 років.

З 2000 року компанія "М.С.Л." виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість".

9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з'явилося завдяки "Лото-Забава".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%