Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Небачена паніка в «банді» Яценюка: літаки в терміновому порядку вивозять майно банди за кордон

П'ятниця, 21 квітня 2017 12:10

За інформацією журналіста Віталія Глюдзо, в партії «Народний Фронт» почався небачений переполох.

За його словами, «реформатори» почали вивозити майно (як видно готівку і коштовності) за кордон, пише Elisejournal.

Ось, що говорить журналіст Віталій Глюдзо: «Затримання Мартиненко стало справжнім сюрпризом для паразитів з Народного Фронту.  Вони до останнього сподівалися, що Петя вирішить питання.  Він завжди вирішував і вирішує такі питання ... Він же Президент, хоч як крути, а Президент в нормальних країнах завжди вирішує питання за своїх (з іронією відзначає журналіст).  Як видно, Президент повирішити не зміг, занадто впливові люди з-за океану почали душити паразитів. 

Немає сумнівів, що з США дали команду душити реформаторів, але це не дивно.  Дивно, чому НАБУ і СБУ дають можливість Турчинову, Пашинськлму, Яценюку, Авакову і іншим паразитам спокійно вивозити готівку і коштовності за кордон !!! ???  А за моєю інформацією, тільки за минулу ніч відразу кілька чартерів реформаторів були завантажені всяким добром і вилетіли до Ізраїлю, Польщі та Франції.  Ні, звичайно це може бути збігом, що в сторону аеропорту Жуляни всю ніч прибували дорогі автомобілі на блатних державних номерах з супроводом держ.охорони ...

Але справа не в майні, Яценюку і банді воно в тюрмі не знадобиться, а арешт самого товстого «гаманця»  партії говорить про те, що місця для Яценюка і ко.  вже приготовлені ... Спостерігаємо за розвитком ситуації »- пише журналіст Глюдзо. 

Нагадаємо, вчора був затриманий спонсор «Народного Фронту» Микола Мартиненко.  На цей раз, чиновника дійсно помістили в клітку СІЗО і напевно процес буде тривалим.  Сьогодні ж стало відомо, що у справі Мартиненка затримали ще двох гаманців Народного Фронту. 

Також сьогодні стало відомо, що одночасно з затриманням гаманця Народного Фронту, Онищенко виклав новий компромат на Порошенка де якраз фігурує Мартиненко.  Збіг?

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%