Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Києві добровольці побилися зі спецназівцями

Четвер, 01 червня 2017 15:44

Бійців добробатів обурило зволікання КМДА у питання визнання за ними статусу учасників АТО.

У Києві добровольці, які вимагали від Київської міської державної адміністрації визнати їх учасниками бойових дій, спільно з депутатами вигнали спецназ з будівлі Київради, повідомляє Depo.Киев.

Під вигуки "Ганьба!" поліцейські залишили четвертий поверх, повідомляють журналісти. Після завершення бійки між добровольцями та правоохоронцями конфлікт "підігріли" деякі депутати Київради від партії "Свобода", після чого бійці спецназу залишили будівлю. При цьому депутати звинуватили правоохоронців в тому, що саме вони спровокували бійку.

Причиною сутичок стала неспроможність КМДА прийняти в другому читання рішення щодо визнання добровольців учасниками війни на Сході України. Обурені добровольці почали штовханини з охоронцями мерії, які охороняли вхід до залу засідань. "Завдяки депутату В. Назаренко, активістів впустили всередину КМДА для того, аби депутати пояснили, чому даний проект був не підтриманий. Через декілька хвилин прибула колона поліцейських. Коли вимкнули світло, полісмени витіснили та виштовхали активістів.

Частину громадян не відпускають", - йдеться у повідомленні політичної сили "Національний корпус". Депутат Київської міської ради від фракції "Об'єднання "Самопоміч" Вадим Васильчук повідомив, що "добровольці увірвалися до зали Київради, вимагають визнання статусу добровольців - на рівні учасників АТО від ЗСУ та Нацгвардіі".

Після того, як добровольці добровільно вийшли з зали Київради, а правоохоронці також відійшли з приміщення зали, депутати відновили розгляд визнання статусу добровольців, як учасників АТО. Пізніше Київська міська рада ухвалила рішення щодо надання добровольцям статусу учасників АТО.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%