Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Коломойський може стати акціонером WOG - ЗМІ

Четвер, 01 червня 2017 18:27

Акції покійного Ігоря Єремєєва в бізнесі паливної компанії WOG стали предметом боротьби з боку найбільшого акціонера компанії Степана Івахіва і лідера групи «Приват» Ігоря Коломойського, пише «Економічна правда».

Про це повідомляє OilNews з посиланням на джерела, близькі до WOG і групи «Приват».

За даними джерел в WOG, Степан Івахів нещодавно заявив менеджменту мережі про консолідацію 50% бізнесу за рахунок частки Петра Димінського. Іншими акціонерами компанії залишаються Сергій Лагур (25%) і діти загиблого Ігоря Єремєєва Роман і Софія (25%).

В єдиному реєстрі юросіб всі вони числяться засновниками ТОВ «ВОГ РИТЕЙЛ» (ЄДРПОУ 38740702).

Численні джерела стверджують, що Івахів має намір наростити свою частку в компанії за рахунок пакета Єремєєва. На цьому тлі наростає конфлікт між ним і вдовою Тетяною Єремєєвою.

«Предметом розглядів є нерухомість Єремєєва в Луцьку і Києві. Кілька місяців сім’я не отримує фінансової допомоги, яку отримувала раніше», – говорить співрозмовник, знайомий з ситуацією. За іншими даними, вже йдуть судові розгляди.

Ситуацією може скористатися група «Приват». Видання «Деловая столица» пише, що Ігор Коломойський вже включився в боротьбу: його близький партнер, голова Волинської облради Ігор Палиця вже провів переговори з Тетяною Єремєєвою.

«В результаті вона нібито дала згоду на продаж. У компанії WOG кажуть, що вже отримують запити від юристів Ігоря Палиці від імені Тетяни Єремєєвої», – пише «ДС». Видання повідомляє, що крім грошей Палиця сприятиме політичній кар’єрі вдови, яка має шанси балотуватися у виборчому окрузі Ігоря Єремєєва.

Мережа АЗС під брендом WOG, що входить до групи компаній Континіум, є найбільшою в країні і налічує понад 500 комплексів у всіх областях, а також 32 нафтобази. Окрім компанії WOG, туди входять також компанії «КОМО», ЗАТ «Галичина», гіпермаркет «Там Там» та ряд інших активів.

Степан Івахів – народний депутат України, депутатська група «Воля народу», один із засновників групи компаній «Континіум», найближчий соратник  Ігоря Єремєєва. Forbes у 2015 році оцінив статки Івахіва у 93 млн доларів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%