Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Міндоходів розширюватиме співпрацю з ОLAF

Вівторок, 01 жовтня 2013 11:55

Організації проведуть низку спільних заходів

Міністерство доходів і зборів України розширюватиме співпрацю з Європейським офісом по боротьбі із шахрайством (OLAF) у контексті  боротьби з незаконним обігом тютюнових виробів, а також шахрайством та економічними злочинами, передає прес-служба відомства.

Такої домовленості досягли Міністр доходів і зборів Олександр Клименко з генеральним директором OLAF Джованні Кесслером під час зустрічі у Києві, 30 вересня.

Загалом з початку 2013 року завдяки діям співробітників Міністерства доходів і зборів України  з незаконного обігу було вилучено 148 млн. штук цигарок, у тому числі 78 млн. цигарок контрабандного походження.  Особливу увагу Міністерство приділяє перекриттю каналів контрабанди сигарет до країн Європейського Союзу, які проходять через територію Вінницької, Волинської, Закарпатської, Львівської, Одеської та Чернівецької областей України.

Під час зустрічі керівники Міндоходів та OLAF підтвердили намір активізувати обмін інформацією щодо незаконного обігу тютюнових виробів, а також проводити спільні операцій не тільки на кордоні, а й в середині країни. Для цього створюється відповідна робоча група.

«Для нас важливо, що між Офісом та Міністерством встановлюються партнерські стратегічні стосунки. Ми зацікавлені у напрацюванні спільних підходів до боротьби із шахрайством та економічними злочинами, просуванні нових механізмів оперативної співпраці та обміну інформацією. Особливої актуальності наше співробітництво набуває в контексті майбутнього підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС», - підсумував Олександр Клименко.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%