Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Порошенко висунув Раді ультиматум

Четвер, 07 грудня 2017 12:30

Президент вимагає вирішити питання Антикорупційного суду.

Президент Петро Порошенко закликає народних депутатів зняти з порядку денного парламенту внесений раніше проект закону про створення в країні Антикорупційного суду. Про це він повідомив у себе у Facebook, пише Кореспондент.

Президент попереджає, що в іншому випадку він буде змушений внести до Верховної Ради свій варіант законодавчої ініціативи.

"Прошу народних депутатів зняти з порядку денного старий законопроект Про антикорупційні суди, як це рекомендувала Венеціанська комісія, і розчистити простір для нового проекту", - написав глава держави.

Він нагадав, що в майбутню п'ятницю виповнюється місяць після того, як він запропонував Верховній Раді прискорити процес створення Вищого антикорупційного суду.

"Моя пропозиція все ще чинна. Однак якщо на початку наступного тижня я не побачу прогресу, протягом семи-десяти днів самостійно підготую і внесу відповідний законопроект", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що це було продиктовано бажанням створити максимально сприятливі умови для прийняття відповідного закону. Його проект ще на стадії написання, він повинен бути узгоджений різними політичними силами.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко написав листа голові парламенту Андрій Парубію з проханням відкликати законопроект про антикорупційні суди і запропонував створити в Раді групу з напрацювання цього закону.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%