Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Гурт ABBA записав нову пісню вперше за 35 років

П'ятниця, 27 квітня 2018 19:30

Шведський гурт ABBA вперше за 35 років записав дві нові пісні. Про це повідомляється в офіційному інстаграмі групи, передає УНН.

"Ми всі вчотирьох відчули, що після майже 35 років було б весело знову об'єднати сили і відправитися в студію. Так ми і зробили. І це було так, немов час зупинився, і ми пішли лише на короткі вихідні. Можливо, ми подорослішали, але пісня - нова. І це дуже здорово", - йдеться у повідомленні.

Одна з пісень, що отримала назву "I Still Have Faith In You", увійде в фільм телеканалу NBC, в якому її будуть виконувати "цифрові копії" учасників групи. Цей фільм, як повідомляється в інстраграмі ABBA, у грудні планує показати BBC. Назву другої пісні група поки не розкрила.

До групи ABBA входять Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад. Квартет був створений в 1972 році. У 1982 році група розпалася.

У 2000-х роках неодноразово з'являлися повідомлення про можливе возз'єднання ABBA. Про возз'єднання групи, зокрема, говорили на хвилі популярності фільму "Мамма Mia!", у кампанії з просування якого брали участь члени ABBA.

У 2016 році повідомлялося, що учасники ABBA готують за участю творця шоу American Idol Саймона Фуллера світове турне, в якому будуть виступати їх цифрові голограми.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%