Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Україні буде Рада з питань торгівлі та сталого розвитку

Середа, 13 червня 2018 10:39

Сьогодні Кабмін створить Раду з питань торгівлі та сталого розвитку. Відповідний проект постанови уряд збирається затвердити на сьогоднішньому засіданні, передає УНН з посиланням на порядок денний засідання.

Зокрема, КМУ планує схвалити постанову “Про утворення Ради з питань торгівлі та сталого розвитку”.

Також міністри ухвалять чергове рішення для проведення приватизації, а саме — скасують постанову “Про розмір неустойки за повну або часткову несплату покупцями коштів за об’єкти приватизації”.

Крім того, уряд планує сьогодні запустити реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, а також внесе зміни до Порядку технічного обслуговування та ремонту реєстраторів розрахункових операцій.

Низка рішень уряду стосуватиметься соціального захисту населення. Зокрема Кабмін має затвердити своїм розпорядженням розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав, для осіб з інвалідністю І―ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав, які потребують поліпшення житлових умов, на 2018 рік. А також виділити кошти для надання одноразової грошової допомоги члену сімʼї особи, яка загинула (померла) під час участі в АТО, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок участі в зазначеній операції.

Визначиться уряд сьогодні і з планом заходів на 2018 рік щодо впровадження Національного плану скорочення викидів від великих спалювальних установок.

Також Кабмін погодить відчуження основних фондів ПАТ “Укргазвидобування” та передасть державне майно ПАТ “Українська залізниця”.

Ще два рішення стосуватимуться відзначення свят. Зокрема, уряд затвердить план заходів із відзначення 22-ї річниці Конституції України та утворить Організаційний комітет з підготовки та відзначення 27-ї річниці незалежності України.

Нагадаємо, минулого тижня уряд схвалив План заходів з реалізації Енергетичної стратегії України до 2035 року.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%