Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Sea Breeze-2018: прикордонники відпрацювали стрибки без парашута в море

Вівторок, 10 липня 2018 21:36

Сьогодні в рамках активної фази багатонаціональних навчань бійці відділів спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони відпрацьовували стрибки без парашута з гелікоптеру у воду. Про це кореспонденту УНН повідомили у секторі з питань взаємодії із ЗМІ ПРУ ДПСУ.

За легендою навчань противник використовує диверсійні сили та засоби для дестабілізації ситуації в регіоні. Штабом навчань прийнято рішення застосувати зведений протидиверсійний підрозділ на рейді порту Одеса. На швидкості 30 км/год з 7-метрової висоти прикордонні дайвери без парашутів десантуються з гвинтокрилу у море в заданому районі. Після висадки група має дістатися завданого об'єкта під водою та нейтралізувати вахтову службу в режимі "тиші".

Вправу виконано належним чином. Отже, теоретичні заняття та практичні тренування, що передували навчанням, були ефективними. Цього року троє водолазів вперше випробували себе в такому іспиті. Решта хлопців мають за плечима досвід в 4-5 стрибків такого ґатунку.

"Такий захід виконується нами не вперше. Він корисний тим, що дає можливість відпрацювати безпосередні дії які нам знадобляться в подальшій службі. Також це можливість перевірити моральний стан персоналу відділу, готовність персоналу до екстремальних дій, до дій з підвищеним ризиком для життя", - зазначив начальник відділу спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони "Дозор– М" капітан 3 рангу Юрій Урянський.

Як повідомляв УНН, в Одесі військові країн НАТО продемонстрували водолазний компонент українсько-американських навчань Sea Breeze-2018. 

Нагадаємо, міжнародні військово-морські навчання Sea Breeze-2018 пройдуть з 9 по 21 липня.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%