Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Dragon Capital купила перший бізнес-центр на сході України

П'ятниця, 13 липня 2018 11:36

Компанія Dragon Capital Investments Limited, яка входить до групи компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання бізнес-центру Eco Tower в Запоріжжі у австрійської Conwert Group.

Про це повідомила прес-служба української інвесткомпанії.

Вартість угоди не розкривається.

БЦ Eco Tower - найбільший бізнес-центр класу А в Запоріжжі з площею 17 тис. кв.м. . Бізнес-центр було побудовано в 2011 році, він має 19 поверхів і 2 рівня підземного паркінгу на 92 машини та перебуває в самому центрі міста.

"Мені дуже приємно відзначити наше перше придбання нерухомості на сході України. Ці інвестиції ілюструють нашу впевненість в стабільності і бізнес-потенціал не тільки Києва та Київської області, а й ключових економічних регіональних центрів країни, один з яких - Запоріжжя", - зазначив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Dragon Capital заснована в 2000 році і є однією з найбільших на інвестринку України. Працює в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Кінцевим бенефіціаром є громадянин Чехії, президент Європейської бізнес асоціації (ЄБА) Томаш Фіала.

Протягом останніх двох років компанія істотно наростила портфель комерційної нерухомості в Україні, зокрема, - ТРЦ Victoria Gardens у Львові (48,2 тис. кв. м), ТЦ Піраміда в Києві, логістичний комплекс класу А East Gate Logistic (Бориспіль), логістичний комплекс класу А West Gate Logistic (Стоянка), складський комплекс в Бучі, бізнес-центри Прайм і Євразія в Києві.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%