Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Carlsberg, Coca-Cola і PepsiCo зупиняють виробництво в Україні

Понеділок, 16 липня 2018 12:34

Компанії Carlsberg Ukraine, Coca-Cola Ukraine і PepsiCo зупиняють виробництво в Україні в зв'язку з припиненням роботи заводу Дніпроазот.

Про це розповіла заступник директора Європейської Бізнес Асоціації Світлана Михайловська, передає Громадське радіо

Відзначається, що компанії змушені призупинити виробництво, так як у них практично не залишилося хлору для очищення води. Дані підприємства не можуть мати запаси цієї речовини на своїй території через системи безпеки.

"На сьогодні вже йдеться про зупинку одного підприємства", - сказала вона. Влада поки ніяк на дану ситуацію не відреагувала.

Нагадаємо, що 15 червня Дніпроазот припинив свою роботу в зв'язку зі збитковістю. Підприємство було виробником і постачальником рідкого хлору і соляної кислоти, які необхідні для очищення води.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group - однієї з провідних пивоварних груп у світі, продукція якої продається більш ніж у 150 країнах. До складу групи Carlsberg в Україні входять три пивоварних заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У країні компанія представляє бренди Львівське, Baltika, Арсенал, Tuborg, Carlsberg, Жигулівське Запорізького розливу, Хмільне, Квас Тарас, Somersby, Guinness, Harp, Warsteiner, Grimbergen, Seth & Riley's Garage, Harp і ін.

PepsiCo, Inc. - американська транснаціональна компанія у галузі харчової промисловості, розпочала роботу в Україні з відкриття в 1992 році офіційного представництва. Сьогодні PepsiCo є одним з лідерів українського ринку FMCG і займає друге місце в світі серед виробників продуктів харчування. Компанія представлена 28 брендами.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%