Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Стало відомо, коли Шулявський міст закриють для руху

Четвер, 09 серпня 2018 16:20

У Києві почалися роботи з перекриття з'їздів на Шулявському шляхопроводі для початку будівельних робіт та реконструкції розв'язки.

Про це йдеться у відповіді Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації на запит Економічної правди.

"На сьогодні ведуться підготовчі роботи на Шулявському шляхопроводі. Будівельні роботи

будуть розпочаті незабаром у встановленому порядку", - йдеться у відповіді.

Розпорядження КМДА "Про реконструкцію транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана у Солом’янському районі м. Києва" було видано ще в листопаді 2007 року.

Замовником реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги є комунальне підприємство "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва".

У квітні 2018 року було видано видано розпорядження "Про тимчасове обмеження руху транспортних засобів на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана".

Як заявив в ефірі телеканалу "Київ" головний інженер КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд" Олександр Здольник, частину розв'язки шляхопроводу біля станції метро "Шулявська" в Києві перекриють вже 18 серпня.

За його словами, сам міст вже почали розбирати, але рух по ньому поки не зупинили. Тільки обмежили рух на заїздах поруч з шляхопроводом.

"Ми перекриваємо з'їзди з вулиці Гетьмана на проспект Перемоги і перекриваємо з'їзди з проспекту Перемоги на вулицю Довженка з метою забезпечення можливості перекладки інженерних мереж в цьому вузлі", - розповів Здольник.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація своїм розпорядженням №1148 затвердила проект реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана.

Це сталося на наступний день після того, як комісія Київради з питань транспорту не підтримала петицію киян, що передбачає проведення міжнародного конкурсу на кращий проект реконструкції.

Затверджений КМДА проект передбачає будівництво неповної "конюшини" з трьома з'їздами (замість класичних для "конюшини" чотирьох).

 
 
 

Загальна кошторисна вартість будівництва станом на червень 2018 року становитиме 830 млн грн, терміни виконання робіт - 17,5 місяців.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%