Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

General Electric знайшла депо для обслуговування локомотивів в Україні

П'ятниця, 10 серпня 2018 16:31

Експерти General Electric планують рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське локомотивне депо регіональної філії Придніпровська залізниця як основну базу для проведення сервісного обслуговування локомотивів.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

Такі висновки співробітники GE зробили після експертизи і огляду депо.

"Представники компанії General Electric вважають, що Мелітопольське локомотивне депо максимально відповідає вимогам компанії до центру по обслуговуванню побудованих для України тепловозів серії ТЕ33АС Тризуб", - йдеться у повідомленні.

В ході візиту в Мелітопольське депо, представники General Electric оглянули виробничі приміщення депо, ознайомилися з технічним оснащенням і можливостями структурного підрозділу, його кадровим потенціалом.

"У депо є прекрасна база. Добре оснащена. Кваліфікований персонал. Скрізь чисто. Приміщення не нові, але їх приводять в порядок і ремонтують", - сказав регіональний директор по сервісу General Electric Павло Семикопенко.

За словами регіонального директора по якості General Electric Газіза Іскакова, технічна експертиза показала, що в депо досить високий рівень механізації і автоматизації виробничих процесів.

Представники General Electric вважають, це дає підстави рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське депо як основну базу сервісного обслуговування локомотивів.

Нагадаємо, угода між Укрзалізницею і GE на суму близько $1 млрд передбачає оновлення і модернізацію тягового рухомого складу. На першому етапі планується поставка УЗ 30-ти магістральних тепловозів.

При цьому 10% складових виробництва повинно бути локалізовано в Україні. Згодом локомотиви будуть складатися з не менше 40% українських комплектуючих. Вартість локомотивів - $4,7 млн за кожен. В цілому сума контракту першої партії становить $140 млн.

У липні GE виготовила перший локомотив згідно з рамковою угодою з Укрзалізницею.

Пізніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що перші локомотиви General Electric розраховують ввести в експлуатацію восени.

8 серпня General Electric Transportation відправила в Україну перший з 30 локомотивів GE TE33AC.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%