Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Невідомі заблокували роботу в. о ректора НМУ ім. Богомольця Кучина

Середа, 15 серпня 2018 20:46

У середу Кучин не зміг потрапити на своє робоче місце.

Вхід в будівлю університету був заблокований невідомими молодими людьми під керівництвом аспіранта НМУ Василя Гилюка - вони не пускали нікого на територію установи, пише ukranews.com

За словами в. о. ректора, невідомі перебували також всередині закладу.

В той же час охоронці університету, за вказівкою невідомих осіб, у відділі канцелярії установи застосували фізичну силу та завдали тілесні ушкодження співробітниці Департаменту управління персоналом та кадрової політики МОЗ, яка прибула в НМУ для ознайомлення адміністрації університету з наказом про призначення в. о. ректора.

На місце подій викликали поліцію, з приводу вчиненого потерпіла звернулася в районний відділ поліції з відповідною заявою.

"Таким чином відбувається саботаж роботи одного з найбільших медичних ЗВО країни. Незважаючи на те, що поки немає можливості контролювати те, що відбувається в стінах університету, звертаємо увагу, що доля всіх документів, які там знаходяться, невідома", - підкреслює МОЗ.

Відомство відзначає неприпустимість таких дій, оскільки блокування роботи офіційно призначеного в.о. ректора може перешкодити своєчасному завершенню вступної кампанії в Національний медичний університет і негативно позначитися на початку нового навчального року.

Як повідомляли ""Українські Новини, у квітні 2018 року Міністерство охорони здоров'я розірвав контракт та звільнив ректора Національного медичного університету ім. Богомольця Катерину Амосову.

Раніше 25 лютого 2018 року НМУ ім. Богомольця почався страйк. Було заявлено, що страйк оголошено у зв'язку з безпрецедентним грубим і незаконним втручанням керівництва Міністерства охорони здоров'я України незалежність і самоврядування НМУ ім. Богомольця.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%