Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Україні вакантні 610 посад голів та заступників голів судів

Середа, 08 січня 2014 14:39

О.Лавринович розповів де є вакантні місця

Станом на 1 січня 2014 р. в судах України були вакантними 187 посад голів судів та 423 посади заступників голів судів. Про це повідомив голова Вищої ради юстиції Олександр Лавринович, пише прес-служба відомства.

Із 1676 тис. адміністративних посад (голів та заступників голів) в судах України вакантними залишалися 610 посад. Таким чином, призначення або перепризначення керівників повинні відбутися в значній кількості судів всіх спеціалізацій та інстанцій, у всіх регіонах України.

Протягом 2013 р. ВРЮ призначила на адміністративні посади 386 суддів. Станом на 1 січня 2014 р. у ВРЮ не залишалося жодного нерозглянутої подання рад суддів про призначення керівників судів.

У системі адміністративних судів повністю заповненими є адмінпосади у Вищому адміністративному суді. В апеляційних адміністративних судах з 31 адмінпосади в 9 судах залишаються вакантними 1 посада голови суду та 8 посад заступників голів. У місцевих адміністративних судах з 69 адміністративних посад у 27 судах є вакантними 8 посад голів судів та 10 посад заступників голів.

У системі господарських судів є вакантними 2 посади заступника голови суду у Вищому господарському суді. Крім того, в апеляційних господарських судах з 25 адміністративних посад у 8 судах була 1 вакантна посада заступника голови суду. У місцевих господарських судах з 75 адміністративних посад у 27 судах були вакантні 1 посада голови суду та 5 посад заступників голів суду.

Найбільше вакансій на адміністративні посади в загальних судах.

При тому, що у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних і кримінальних справ на початок січня не було ні однієї вакантної адмінпосади, в апеляційних загальних судах з 99 адміністративних посад у 27 судах були вакантні 2 посади голів судів та 11 посад заступників голів.

В місцевих загальних судах з 1 тис. 366 адміністративних посад в 665 судах були вакантні 175 посад голів судів та 386 посад заступників голів судів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%