Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Києві фіскальною службою вилучено косметологічних товарів на понад 30 мільйонів гривень

Середа, 24 лютого 2016 17:56

Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у місті Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход.

За його словами, в рамках загальнодержавної операції «Рубіж-2016» слідчо-оперативними підрозділами столичної фіскальної служби було виявлено незаконну схему ввезення на Україну поза митним контролем та подальшої реалізації косметологічної продукції відомих іноземних торгових марок. За допомогою потужної рекламної кампанії в мережі Інтернет, продажу через інтернет-магазини та косметологічні салони у Києві та інших областях України зловмисники створили розгалужену мережі реалізації косметологічних засобів за готівку, без відображення цих операцій у звітності та без сплати будь-яких податків до бюджету.

На підставі рішень суду в офісному та складському приміщеннях, розташованих поблизу Майдану Незалежності, співробітниками фіскальної служби було проведено обшуки, під час яких вилучено комп’ютерну техніку з інформацією та чорнові записи щодо придбання та реалізації препаратів, апарат для безопераційного видалення жирових відкладень, а також лікарські та косметологічні засоби (філери для ін’єкцій, креми та ін.), ринкова вартість яких перевищує 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що початку року співробітниками слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві в рамках операції «Рубіж-2016» вилучено товарів на загальну суму близько 400 мільйонів гривень.

GOPR0826

IMG 3556 

IMG 3559

IMG 3573

IMG 3574

IMG 3577

IMG 3581

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%