Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Мінприроди у травні перевірить 9 спецпідприємств

П'ятниця, 11 травня 2018 18:10

У травні цього року Міністерство екології та природних ресурсів перевірить 9 підприємств, що мають ліцензії у сфері поводження із небезпечними відходами, передає УНН з посиланням на відповідний план-графік здійснення заходів державного контролю.

Очікується, що протягом травня міністерство перевірить такі підприємства: ТОВ “СП-Капіталл”, ТОВ “Промислові мастила”, ТОВ “Торговий дім Аргос”, ТОВ Підприємство “Спецзахист”, ТОВ “Лебединський Нафтомаслозавод”, виробничий кооператив “Фірма Арка”, ПРаТ “Шосткинський завод хімічних реактивів”, ФОП Романчик Дмитро Геннадійович, ТОВ “Екостандарт Рециклінг”.

Загалом, за 4 місяці цього року Мінприроди перевірило 29 спецпідприємств, 13 із яких були позбавлені ліцензії на поводження із небезпечними відходами.

Разом з тим, у І кварталі 2018 року ліцензію на поводження із небезпечними відходами отримали ПП “Полімет”, ТОВ “Укрекологістика” та ТОВ “Укрекосервіс”.

Раніше УНН повідомляв, що на ринку утилізації небезпечних відходів екологи фіксують колапс. За їх словами, за час дії мораторію на перевірки бізнесу і відсутність нагляду з боку профільного Міністерства, велика частина спецкомпаній перетворилася у безвідповідальних шахраїв, які замість знешкодження отрутохімікатів складують їх на стихійних звалищах.

З 2018 року Мінприроди виведено з-під дії мораторію та дозволено проводити перевірки. Ековідомство цього року планує перевірити 130 утилізаторів небезпечних відходів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%