Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Саакашвілі подали касацію на рішення суду

Вівторок, 06 лютого 2018 20:29

Адвокат лідера Руху нових сил Михайла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький подав касацію на рішення Київського адміністративного апеляційного суду щодо отримання статусу особи, яка потребує додаткового захисту. Про це адвокат написав на своїй сторінці у Facebook, інформує «Кореспондент».

"Сьогодні подав у інтересах захисту Михайла Саакашвілі касацію на вчорашнє незаконне рішення апеляційного суду щодо отримання статусу особи, яка потребує додаткового захисту. Такий процесуальний крок дозволяє йому і далі легально перебувати в Україні і є підставою для продовження Михайлу Саакашвілі довідки про звернення за захистом" , - написав адвокат.

Він пояснив, що після подачі касаційної скарги захист повідомив в управління Державної міграційної служби України в Київській області в інформаційному листі про факт подачі касації.

"Із цього моменту їм заборонено вчиняти будь-які дії з виселення Михайла Саакашвілі. Підкреслю, що підставою для продовження терміну дії довідки є копія касаційної скарги зі штампом суду про прийняття скарги або копія постанови суду про відкриття провадження у справі належним чином оформленою судовою повісткою. Надані документи долучають до особової справи особи, яка просить додаткового захисту", - зазначив адвокат.

Чорнолуцький підкреслив, що поки триватиме розгляд судових справ і поданої касаційної скарги, "держава не може вдаватися до жодних спроб із видворення Михайла Саакашвілі".

"Таким чином, у правовому полі для влади заблоковані будь-які спроби з видворення або екстрадиції Саакашвілі", - зазначив Чорнолуцький.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%