Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Звинувачення ірпінського мера Карплюка проти прокурора Чібісова визнані безпідставними, – ЗМІ

Четвер, 31 травня 2018 19:30

Сьогодні, 31 травня, на засіданні Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) дисциплінарне провадження проти Дмитра Чібісова щодо відсутності в його діях складу дисциплінарного проступку закрито.

Про це повідомило інтернет-видання "Комсомольська правда в Україні", передають Українські Новини

Нагадаємо, це вже не перша спроба ірпінського мера Володимир Карплюка дискредитувати прокурора Чібісова, який вручив йому 2 підозри.

Відзначимо, що крім власне скарг, ірпінський міський голова вдавався до таких яскравих "шоу" біля будівлі прокуратури, як "приковування наручниками" співробітників Ірпінської міської ради, які виступали проти "тиску на органи місцевого самоврядування".

Це не завадило прокуратурі Київської області продовжувати боротьбу з незаконними діями ірпінської влади - так, завдяки принциповій позиції були врятовані 15 га лісу у м. Ірпінь, які на підставі незаконного рішення ірпінського міського голови були відчужені з власності держави до комунальної власності під забудову.

Ірпінський міський голова Карплюк, на якого відкрито 16 кримінальних проваджень і якому загрожує 12 років позбавлення волі, другий раз поскаржився в КДКП на роботу прокурора Київської області. 9 скарг за підписами ірпінського мера, його заступників та захисників про порушення кримінального процесуального законодавства, і порушення прокурорської етики були розглянуті комісією. За повідомленням КДКП, порушення в діях прокурора Київської області відсутні і дисциплінарне провадження щодо Чібісова було закрито.

Таким чином, КДКП в черговий раз визнала дії прокурора Київської області Дмитра Чібісова щодо мера Ірпеня Володимира Карплюка правомірними.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%