Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Пакетне подання звітності

Субота, 11 січня 2014 17:11

Пакет повинен містити основний документ звітності та необхідні додатки до нього

Спеціалісти податкової Голосіївського району нагадують, що з 27. 11. 2013 р. приймання звітності в електронному вигляді здійснюється виключно за зміненими форматами відповідно до вимог наказу Міністерства доходів і зборів України від 09. 10. 2013 р. № 561 "Про внесення змін до формату (стандарту) електронного документа звітності платників".

Пакет звітних документів – це певний перелік документів одного типу чи різних типів, що подаються суб’єктом в одному звітному періоді. Пакет повинен містити основний документ звітності та необхідні додатки до нього. Фізично пакетом документів є набір ХМL-файлів, які називаються згідно з форматом (стандартом) електронної звітності.

Імена файлів формуються відповідно до значення елементів заголовка документа (DECLARHEAD) за таким принципом: код територіального органу - отримувача, до якого подається оригінал або копія документа (4 символи); податковий номер або реєстраційний номер облікової картки платника (номер паспорта); код документа; підтип документа; версія документа; ознака стану документа; нового звітного (уточнюючого) документа у звітному періоді; порядковий номер документа, що може подаватись декілька разів в одному звітному періоді; числовий код типу звітного періоду (1-місяць, 2-квартал, 3-півріччя, 4-дев’ять місяців, 5-рік); значення звітного місяця; значення звітного року; код територіального органу Міндоходів, до якої подається оригінал документа.

Об'єднання документів в пакет реалізується за допомогою розділу документа – <LINKED_DOCS>. Програмне забезпечення формування податкової звітності повинне використовувати ці елементи для формування пакету.

Доопрацьоване відповідним чином безкоштовне програмне забезпечення по формуванню та подачі платниками податків податкової звітності, податкових накладних та реєстру податкових накладних в електронному вигляді розміщено на субсайті ГУ Міндоходів у м. Києві в розділі "Електронна звітність" > "Платникам податків про електронну звітність" > "Програмне забезпечення".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%