Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

НКЦПФР продовжує роботу над приведенням діяльності акціонерних товариств до норм законодавства

Понеділок, 27 січня 2014 15:27

Прийнято рішення

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку повідомляє про результати роботи в напрямку приведення діяльності емітентів у відповідність до Закону «Про акціонерні товариства» (АТ), зокрема, тих товариств, які не подавали річну звітність до регулятора протягом двох останніх років поспіль, та які не привели статут та внутрішні положення у відповідність до вимог законодавства й не провели де матеріалізацію цінних паперів. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

«Комісія в черговий раз прийняла рішення щодо усунення порушень та зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів у відношенні 35 емітентів, що розташовані на території, підпорядкованій Центральному територіальному департаменту, Донбаському, Дніпровському та Південно-Українському територіальним управлінням НКЦПФР. Зауважу, що емітенти реагують на відповідні рішення Комісії та приводять свою діяльність у відповідність до вимог законодавства України. Таким чином, можна констатувати, що така робота Комісії приносить результат», - повідомив Євген Воропаєв, Член НКЦПФР, відповідальний за даний вектор діяльності Комісії.

З переліком емітентів, у відношенні яких було прийнято рішення про зупинення внесення змін та відновлення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, можна буде ознайомитись вже найближчим часом на офіційному сайті Комісії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%